Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási feltételek

 Szállítási és fizetési feltételek

1. A Kereskedő a megrendelt árut igény szerint díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés értéke eléri a 20.000- (azaz húszezer) Ft összeget. A 20.000.- Ft összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli. A belföldi megrendeléseinket a GLS és a Csomagküldő.hu futárszolgálat szállítja, az alábbi árakon:

 

Házhoz szállítás (GLS) alapdíjak előre utalás/Simplepay fizetés esetén:

5 kg-ig: 1450 Ft

5 -10 kg között: 1600 Ft

Csomapontra történő szám

Utánvételes szolgáltatás díja, mely a súly szerinti alapdíjhoz hozzáadódik:

10 000 Ft-ig: 500 Ft

20 000 Ft-ig: 670 Ft

 

Csomagküldő.hu átvevőhelyen történő átvétel alapdíjak előre utalás/Simplepay fizetés esetén 

5 kg-ig: 700 Ft

10 kg-ig: 1510 Ft

Utánvételes szolgáltatás díja, mely a súlytól függetlenül az alapdíjhoz hozzáadódik: 260 Ft

 

Tájékoztatóként: 1 nagy puzzle figura súlya 0,25-0,45 kg, 1 nagy nyílpuska súlya 0,44 kg, 1 db mini betű súlya 0,07 kg, 1 tologatós játék súlya 0,35 kg, 1 csattogós játék súlya 0,28 kg, 1 natúr kisjáték súlya pedig 0,05 kg.

 

A kézbesítés a futárnak történő átadást követő munkanapon történik.

Előre utalás esetén kérjük, várja meg a visszaigazolást az utalandó összegről. A banki tranzakciót csak ez után indítsa el. Ez esetben csak a vétel- és szállítási ár számlánkra történő beérkezése után áll módunkban a csomagot feladni.

Nagyobb tételű megrendelésnél, mely a súlyában meghaladja a fentieket, megkeressük Ügyfelet egyeztetés céljából.

A fuvardíjat a visszaigazoláson is, és annak elfogadása esetén a számlán is feltüntetjük. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek szállítási díját megrendelésenként vesszük figyelembe.  Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi, és erre a Kereskedő visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Kereskedő összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására azonban nincs mód. Amennyiben az egy napon leadott és Ügyfél által összevont megrendelések összértéke eléri a 15.000.- Ft értéket, a házhozszállítás ingyenes.

 

2. Meghatározott órára történő kiszállítást a Kereskedőnek nem áll módjában vállalni, a tényleges szállítási határidő minden esetben a rendelés visszaigazolásában szerepel.

 

3. Ha az Ügyfél a termék átvételekor bármilyen hiányt vagy sérülést, törést észlel, úgy a kézhezvételt követően 24 órán belül írásban, fotókkal dokumentálva köteles azt jelezni Kereskedő felé.  Ezt meghaladóan Kereskedőnek nem áll módjában az ilyen reklamációt elfogadni.

 

4. A megrendelt terméket - az Ügyfél előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a Kereskedő bemutató termében: 1134 Budapest, Lehel út 14. (bejárat Taksony u. 1 felől)

 

 

 Kedvezmények

 

Kereskedő a következő egyéni vásárlási kedvezményeket biztosítja:

Bruttó 25.000 forint fölötti göngyölített összeg esetén: 5%

Bruttó 50.000 forint fölötti göngyölített összeg esetén: 10%

Bruttó 100.000 forint fölötti göngyölített összeg esetén: 20%

Bruttó 200.000 forint fölötti göngyölített összeg esetén: 25%

Az akcióban szereplő kedvezmények nem vonhatóak össze az egyéni vásárlói kedvezményekkel. Az egyéni vásárlói kedvezmény átvihető a következő évre.