Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Madarasfa, költöző

11.650 Ft
Menny.:db
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Ez a 3D puzzle a Fauna prémium kollekció részeként a darabok összeillesztésének kalandján túl közelebb hozza hozzád a természetet is. . A termékcsalád minden darabjában nyolc különböző, az adott kontinensre jellemző madár található, de a fa, amely otthont ad nekik, szintén a földrészről származik. A mellékelt tájékoztató bemutatja a fajátékban fellelhető madarakat, honlapunkon pedig meghallgathatod hangjukat is. Ez a fajáték a költöző madarakkal ismertet meg, melyek tavasztól őszig Európában vendégeskednek. A rossz idő közeledtével azonban visszatérnek hazájukba, Afrikába. Habár a sárgarigó az egyik legszebb dalt adó füttyös, olyan kötekedős, verekedős, hogy nem csak a társainak, de más madaraknak is nekimegy. A búbos bankával azonban rosszul járna. Védekezésül hátat fordít, és bűzös folyadékkal tartja távol a támadóját. (Ezért van, ahol büdös banka, vagy szaros babucska a neve.) A röpte nagyon látványos, ezért akasztják rá a „pillangó madár” nevet sok helyütt. Izrael nemzeti madara.
Védd a madarakat, jó szórakozást!

 


A szobadíszként is remek, kézzel festett összerakós fajáték az 5-7 éves korosztály számára ad kiváló időtöltést, és segít abban, hogy a csemetéd a környezettudatos életformát válassza.
 

i: A Tövisszúró gébics többnyire rovarevő, és nagyon érdekes módon ejti el zsákmányát. Tüskés növények közelében vadászik, és az elkapott rovarokat feltűzi a tövisekre.

i: A búbos banka nem épít fészket fiókáinak. Tojásait fák odvában, üregekben, kő- és farakásban, partfalban, tetőcserepek alatt, vagy épp a talajon költi ki.  Hallgasd meg a búbos banka hangját itt!
 

Hallgasd meg a gyurgyalag hangját itt!
 

Hallgasd meg a szalakóta hangját itt!
 

Hallgasd meg a sárgarigó hangját itt!
 

Hallgasd meg a kerecsensólyom hangját itt!
 

Hallgasd meg a tövisszúró gébics hangját itt!
 

Hallgasd meg a kerti rozsdafarkú hangját itt!
 

Hallgasd meg a füsti fecske hangját itt!
 

Nem értékelt
Szállítási díj: 1.270 Ft
Várható szállítás: 2022. május 18.
Cikkszám: 10009

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.