Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Madarasfa, dél-amerikai

12.000 Ft
Menny.:db
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Ez a 3D puzzle a Fauna prémium kollekció részeként a darabok összeillesztésének kalandján túl közelebb hozza hozzád a természetet is. A termékcsalád minden darabjában nyolc különböző, az adott kontinensre jellemző madár található, de a fa, amely otthont ad nekik, szintén a földrészről származik. A mellékelt tájékoztató bemutatja a fajátékban fellelhető madarakat, honlapunkon pedig meghallgathatod hangjukat is. Ez a fajáték Dél-Amerikába visz el. Itt él a világ legnagyobb papagája, a jácintkék ara. Sajnos nem sokáig látható már eredeti élőhelyén ez a gyönyörű és nagyon okos madár. A kihalás szélén áll, miután folyamatosan irtják otthonát, az esőerdőt, és sokat be is fognak közülük. Hasonló okok miatt van veszélyben a hárpia, amely szintén dobogós. Bár ő a második legnagyobb sas a világon, mégis kitűnően repül vadászat közben a sűrű fák között. Bajnok a szuronyos kolibri is. Bár aprócska, a teste méretéhez képest neki van a legnagyobb csőre. Pihenni is csak úgy tud, ha hátra billenti a fejét, és a csőrét meredeken az ég felé tartja.
Védd a madarakat, jó szórakozást!

 


A kézzel festett madarak felismerését 5 nyelvű információs kártya segíti.i: Tudtad, hogy Brazíliában a Paradiófát tilos kivágni? Ezért sok helyen megtalálható, azonban súlyos és nagy termése veszélyes is lehet a fa alatt sétálókra.

i: És azt vajon tudtad, hogy a hárpia a legerősebb ragadozó madár Amerikában, illetve az egyik legnagyobb testű sas a világon? A trópusi őserdőkben él, és magas fák tetején fészkel.

Hallgasd meg a topázkolibri hangját itt!


Hallgasd meg a szuronyos kolibri hangját itt!


Hallgasd meg a fehértorkú tukán hangját itt!


Hallgasd meg az andesi tarkabajszika hangját itt!


Hallgasd meg a jácintkék ara hangját itt!


Hallgasd meg a sárgaszárnyú ara hangját itt!


Hallgasd meg a nappapapagáj hangját  itt!
 

Hallgas meg a hárpia hangját itt!

Nem értékelt
Szállítási díj: Nem szállítható.
Várható szállítás: 2023. február 07.
Cikkszám: 10005

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.